Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Oι μηχανισμοί Ρουσόπουλου τα δίνουν όλα για τον Σαμαρά.

Είχα γράψει πρόσφατα για το θέμα των ανθρώπων του Καραμανλή της υπεύθυνης ομάδας για την συντριβή στις εκλογές που μετά την αποχώρηση του Καραμανλή απο την ηγεσία το μόνο που έκαναν ήταν να αλλάξουν το πρόσωπο του αρχηγού τους.
Το θέμα δέν σταματάει εδώ δέν πρόκειται για 4 - 5 πρόσωπα αλλά για μεγάλους μηχανισμούς που προχωράνε σε μεγάλο βάθος διευθύνοντας εκατοντάδες πρόσωπα.
Πρόκειται για όλους τους ευεργετηθέντες απο το κόμμα που περιμάζεψε ο Ρουσόπουλος την οχταετία που έκανε κουμάντο στο κόμμα για να στήσει τον μηχανισμό προπαγάνδας του Καραμανλή.
Ο Ρουσόπουλος έφυγε αλλά αυτοί παρέμειναν περιμένοντας εντολές απο το αόρατο αφεντικό και ευεργέτη τους που τους περιμάζεψε απο τα αζήτητα για να τους δώσει μιά ψηλή θέση στην Ρηγίλλης ή στο Μαξίμου.
Ο ίδιος ο Ρουσόπουλος είναι γνωστό απο παλιά οτι βρισκόταν σε σύγκρουση με την Ντόρα Μπακογιάννη έδινε πάντοτε κατευθύνσεις για Σαμαρά αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η συνάντηση του 15 μέρες πρίν τις εσωκομματικές εκλογές με τον κο. Τεγόπουλο εκδότη της Ελευθεροτυπίας.
Εκεί συμφώνησαν και οι δύο να υποστηρίξουν δυναμικά Σαμαρά ο ένας με την εφημερίδα του, ο άλλος με τα παπαγαλάκια του. Ακούγεται μάλιστα οτι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος φανατίστηκε αρκετά εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη ιδιαίτερα όταν έμαθε οτι θα έχει την υποστήριξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον οποίο βρισκόταν σε διαρκή εχθρότητα. Στον χορό μπήκαν αμέσως όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Καραμανλή (Αγγέλου, Ανδριανός, Σταικούρας, Λειβαδάς) που απείλησαν τα παπαγαλάκια του Ρουσόπουλου οτι σε περίπτωση εκλογής της Ντόρας Μπακογιάννη στην ηγεσία του κόμματος θα απολυθούν απο την ίδια την νέα πρόεδρο, οτι είναι αποφασισμένη να το κάνει.

Υπο τον φόβο ακόμα και της δικής τους επιβίωσης λόγω πιθανής απόλυσης έπεσαν με τέτοιο φανατισμό στην υποστήριξη του Σαμαρά που ξεπέρασε κατα πολύ ακόμα και αυτόν που έδειξαν στις εθνικές εκλογές. Έδωσαν αμέτρητα χρήματα σε παπαγαλάκια του διαδικτίου και σε blogs όπως το Antinews να προπαγανδίζουν σε 24ωρη βάση υπέρ του Σαμαρά και εναντίον της Ντόρας.
Το πιό γελοίο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν ήταν οτι η Ντόρα έσκαβε τον λάκκο του Καραμανλή την ίδια στιγμή που του στάθηκε τόσο υποτακτική όσο κανένας άλλος βουλευτής,  της χρέωσαν τις πρόωρες εκλογές μαζί με τον Σουφλιά και την συντριβή στις εκλογές.
Είναι οι ίδιοι που εκβιαστικά όρισαν να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές με τον τρόπο που έγιναν ώστε να έρθουν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, και του ΛΑΟΣ για να ψηφίσουν Σαμαρά, είναι οι  μόνοι που ξέρουν τί πραγματικά συνέβη εκείνες τις δύο ώρες που έπεσαν οι διακόπτες.
Κλειδί των παραπάνω συστημάτων ήταν ο Πάνος Λειβαδάς ένας απο τους πιό άμεσους ανθρώπους του Ρουσόπουλου που μετά την ανακοίνωση του Ανδριανού οτι θα πολιτευθεί προήχθη σε διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Κ.Καραμανλή.
Μαζί με τον Λειβαδά ήταν οι διορισμένοι απο τον Ρουσόπουλο στην ΕΡΤ Διονύσης Ζακυνθινός, Τάκης Χατζής, Νίκος Τσούτσιας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και ο ακριβοπληρωμένος πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ.

ΠΗΓΗ: kopernikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: